Samtykkeerklæring

Samtykkeerklæring – behandling af personoplysninger på LearningLib.dk platformen
Det Kgl. Bibliotek har i forbindelse med ovennævnte brug for at foretage en elektronisk registrering af dine personoplysninger, herunder dit navn og mailadresse, for at vi kan levere adgang til de services, som LearningLib.dk stiller til rådighed for dig, herunder oprettelse af læringsobjekter.

Oplysningerne skal anvendes af Det Kgl. Bibliotek, for at vi kan komme i kontakt med dig, ligesom oplysninger behandles af den eksterne databehandler Web Coders, som alene behandler de nævnte oplysninger i forbindelse med hosting og drift af løsningen.

Det skal bemærkes, at de indsamlede kontaktoplysninger ikke anvendes til andet end de beskrevne formål, og at du i forbindelse med afgivelse af dine oplysninger opnår rettigheder som registreret i henhold til persondatalovgivningens bestemmelser.

Har du spørgsmål til, hvordan vi behandler dine registrerede personoplysninger, eller ønsker du at få ændret eller slettet dem, kan du kontakte persondata@kb.dk.

Hvis du er uenig i måden, hvorpå Det Kgl. Bibliotek behandler dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K.

Accept
Ved accept af ovenstående giver jeg samtykke til, at Det Kgl. Bibliotek som dataansvarlig, behandler mine oplyste personoplysninger i henhold til ovenstående og kan videregive oplysningerne til Web Coders, der også skal behandle personoplysningerne.

Jeg er indforstået med, at det er frivilligt at acceptere dette, og at jeg til enhver tid kan tilbagekalde min accept/mit samtykke.

Jeg er ligeledes indforstået med, at jeg ikke kan opnå brug af LearningLib.dk, hvis jeg ikke afgiver min accept.

Jeg giver hermed samtykke til behandling af mine personoplysninger, som beskrevet ovenfor.

Det Kgl. Biblioteks generelle cookie- og privatlivspolitik kan læses her: http://www.kb.dk/da/kb/webstedet/cookiepolitik.html